GDPR

31.1.2022

EU:n tietosuoja-asetus koskee myös teatteria!

Mekin Sipoon Teatterille olemme huomioineet EU:n tietosuoja-asetuksen voimaantulon. EU:n tietoturva-asetus edellyttää, että kysymme lupaa henkilötietojen käyttämiseen viestinnässämme ja markkinoinnissamme.

Meillä sähköpostitse lähetettävää jäsenpostia ja tietoa näytelmistä saavat vain postituslistallemme liittyneet. Postituslistoilla olevien henkilöiden tiedoista meillä säilytetään ainoastaan sähköpostiosoite.

Jäsenrekisterimme varsinaisten jäsenten kirjepostiosoitteita puolestaan säilytetään erillisessä Nuorisoseurojen yhdistysrekisterissä. Sitä hyödynnetään jäsenmaksujen lähetykseen paperipostitse kerran vuodessa. 

Muita henkilötietoja emme rekisteröi, emmekä säilytä.

Mikäli haluat myös jatkossa saada ajankohtaisista kuulumisistamme, tulevista näytelmistä tai casting-kutsuista tietoa 2-4 krt/vuodessa sähköpostitse, kaikki sujuu kuten ennenkin ilman erillistä ilmoitusta. 

Mikäli taas et enää halua saada viestejämme sähköpostitse tai haluat poistua postituslistaltamme tai jäsenrekisteristämme, ilmoitathan siitä meille osoitteeseen sipoon.teatteri@gmail.com.

Kiitos yhteistyöstä!