Me olemme Sipoon Teatteri

Sipoon Teatteri toimii Etelä-Sipoon Nuorisoseuran puitteissa ja siksi mm. rekisteröityneen yhdistyksen säännöt pätevät teatterimme toimintaan. Tähän liittyen yhdistyksellämme on vuosittain vaihtuvan jäsenistön muodostama johtokunta, jonka jäsenet koordinoivat toimintaa eri vastuualuilla. Johtokunta kokoontuu vähintään kerran kuukaudessa. Aktiivijäsenet haluavat osallistua teatterityöhön, kehittämiseen ja talkoisiin, koska teatteri harrastuksena on rakas. 

Eri tuotantoja varten muodostetaan omia ns. tuotantotiimejä, joissa tasavertaisia jäseniä ovat kaikki tiimiin mukaan tulleet; niin näyttelijät ja ohjaajat, kuin lavastuksen ja puvustuksen, kahvituksen ja markkinoinnin ihmisetkin (noh, kyllä ohjaaja on montulla kingi!).

Haluamme muistuttaa, että johtokunta ja tuotantotiimikään ei tarkoita samaa, kuin "Sipoon Teatteri" - teatterin muodostamme me kaikki jäsenet ja ystävät, jotka olemme tavalla tai toisella toiminnassa mukana. Jokaisen osallistuminen toimintaan on yhtä tervetullutta ja tärkeää. 

Vaikka johtokunnan jäsenille on jaettu vastuualueita, ei harrastajateatterissa selvitä yksin, vaan yhdessä tekemällä. Meillä jokaisella on omat työmme, perheemme ja muut vastuumme, joten vaativimmat vastuualueet jaetaan talkoilla - tällaisia ovat mm. Pehtoorintupaan liittyvät kunnossapito- ja siivoustyöt, markkinointi, kesäkahvion pyörittäminen näytösten aikana, lavastus- ja puvustustyöt. Näissä vastuuhenkilö on erityisesti yhteyshenkilö ja koordinaattori, jonka avustuksella kaikki osallistuvat yhteisiin töihin.