Älä pukeudu päivälliselle 2014

ÄLÄ PUKEUDU PÄIVÄLLISELLE

Tämän ranskalaisen menestysfarssin ilotulituksessa menevät rakastajat ja rakastajattaret, hätävalheet ja väärinkäsitykset riemastuttavasti sekaisin sellaiseksi vaaleanpunaiseksi keitokseksi, jossa katsojan nauruhermoja mehukkaasti koetellaan!

Näyttelijät ja heidän roolihenkilönsä saavat laittaa peliin koko osaamisensa ja olemuksensa ja sanaisen arsenaalinsa ennen kuin on vihdoin päästy puoliyöhön ja kaikki ovat valmiina pukeutumaan toimintaa varten - pyjamaan!

Bernard: "Oli se yllätys kun ne munuaiset lopulta löytyi sieltä marenkikakusta!"

Käsikirjoitus: Marc Camoletti

Suomennos: Mikko Viherjuuri

Ohjaus: Jarmo Hämeranta

Ensi-ilta Söderkullan ulkonäyttämöllä torstaina 24.7.2014 klo 18.00!

NÄYTTELIJÄT

Rooli

Näyttelijä

Bernard

Ilkka Vartiainen

Jacqueline 

Kati Rossi

Robert

Keijo Pesonen

Suzanne

Kia von Schantz

Suzette

Ellen Liman

George

Ville Pitkänen

 

VIDEOKUVAA HARJOITUKSISTA

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Kuvia harjoituksista

NÄIN NOUSEVAT KESÄTEATTERIN LAVASTEET!

Toiminto

Tekijät

Ohjaus Jarmo Hämeranta
Käsikirjoitus Marc Camelotti
Suomennos Mikko Viherjuuri
Tuotantotiimin vetäjä  Keijo Pesonen
Mainokset Kia von Schantz
Lavastus Jarmo Hämeranta ja Kari Patala
Puvustus ja tarpeisto

Hilkka Patala, Eeva Heikari, Tuulikki Tiitinen

Ja kaikki ihanat lavastuksen rakentajat Kari Patalan johdolla hanslankareina Hilkka Patala, Eeva Heikari, Ilkka Vartiainen, Ellen Liman, Kia von Schantz, Eeva Heikari, Rune Lindqvist, Hanna-Leena Sabelström, Katja Aho, Patrik Lindahl, Linda Muukkonen, Minttu Eerola, Juhana Rytioja, Riitta Kaukonen
Ja vielä lipunmyynnin ja kahvion riemukas väki Katja Aho, Minttu Eerola, Tuula Haanperä, Tiina Hakari, Iines Hakari, Eeva Heikari, Hanna Heikari, Pekka Heikari, Tomppa Heinäaho, Riitta Kaukonen, Eva Kuntsi, Belinda Laukkanen, Kristiina Mansén, Markku Mäkinen, Anja Nuolioja, Hilkka Patala, Pirjo Pentti, Pirjo Rytioja, Juhana Rytioja, Hanna-Leena Sabelström, Maija Salin, Merja Siltala, Simo Siltala