Palautteet

Klikkaa tästä antaaksesi palautetta

Teiltä saamaamme palautetta:

Otteita eräästä meitä kovasti ilahduttaneesta yleisöpalautteesta näytelmästä 
Ministerille morsian":

"Nautimme eilen täysin rinnoin esityksestänne, joka oli nappi-suoritus kaikilta! Laulut ja kappalevalinnat herättivät myös keskustelua, pidimme kaikista lauluista ajankohtaisne sanoituksineen ja ne myös sopivat hienosti esitykseen" 

 

----------------------------------------------------------

Meiltä on kysytty, että mikä on teatterin osoite?

Sipoon teatterilla ei ole vakituista osoitetta. Kirjeposti suositellaan lähetettäväksi puheenjohtaja Keijo Pesoselle ja taloudellisen tiedonannot taloudenhoitaja Kristiina Mansénille. Heidän, kuten muiden johtokunnan jäsenten puhelin- ja sähköpostitiedot löytyvät Yhteystiedot-kohdasta.

Kesäisin teatteri esiintyy Söderkullan ulkonäyttämöllä osoitteessa Söderkullantie 701, 01150 Söderkulla. Talviteatterin esitykset ovat useimmiten Nikkilän Topelius-salissa osoitteessa Pohjoinen koulutie 2, 04130 Sipoo. Ihan viime aikoina on käytetty myös Västerskogissa sijaitsevaa Hedåsenin taloa sekä harjoitus- että näyttämötoimintaan. 

Suuri haaveemme on oma teatteritalo, mutta siihen tarvittaisiin mukaan varakkaita sponsoreita.
 

ANNA MEILLE PALAUTETTA. Haluamme jatkuvasti kehittää itseämme ja otamme avosylin vastaan niin ruusuja ja kehuja, kuin rakentavaa kritiikkiäkin. Voit jättää viestisi myös anonyymisti.

Anna siis kynän laulaa, ja kerro meille "miltä susta tuntuu" : )

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.