Kasvomaalausta

Lapset - ja aikuisetkin - pitävät naamioitumisesta, muuttumisesta välillä toiseksi. Teatterin ihmiset tarjoavat siihen mahdollisuuden kasvomaalauksen avulla. Tarjolla on sekä poski-, käsi- ja jalkakuvien maalaamista että koko kasvojen muuttamista toiseksi - tiikeri, kissa, seepra, hirviö muutamia mainitaksemme. Puuha on erittäin hauskaa sekä kohteelle että tekijälleen. Kasvomaalausvärit on tarkasti tutkittuja, eivätkä aiheuta allergioita. Ne on helppo puhdistaa vedellä ja saippualla.

Tulemme mielellämme lasten tapahtumiin - ja muihinkin tilaisuuksiin - muuttamaan ihmisiä toisenlaisiksi. Hinnastomme on edullinen: poskikuva 2 euroa, koko kasvokuva 10 euroa.

Laadimme tarvittaessa myös tapahtuman aiheeseen sopivia kuvakatalogeja - esimerkiksi koiramessuilla loihdimme kasvoille eri koirarotuja, kissanäyttelyissä kissoja jne. Vain mielikuvitus on rajana.

Tilauksien osalta toivomme n. 1kk ennakkovarausta, että voimme varmistaa maalareiden kalenteritilanteen ja tilaisuuteen saadaan varmasti tekijät.

 

Ota yhteyttä: sipoon.teatteri@gmail.com

Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.