Sipoon Teatteri toimii!

Etelä-Sipoon nuorisoseuran eli Sipoon teatterin toiminta keskittyy teatterin tekemiseen. Suurin osa toiminnasta järjestetään vapaaehtoisvoimin teatterin varainhankintaa varten. Osa toiminnasta on vakiintunutta, palkatun ohjaajan vetämää näyttämölle tähtäävää toimintaa. Periaatteena on, että seura järjestää toimintaa jäsenilleen, joten useimmiten edellytyksenä toimintaan osallistumiselle on jäseneksi liittyminen.

Osa teatterin toimintaa on kouluttautuminen näyttämölle. Teatteri järjestää yhdessä Sipoon kansalaisopiston kanssa teatteritaiteen perusopetusta sekä lapsille ja nuorille että myös aikuisille. 

 

Sipoon Teatterin muodostamme me kaikki!

 

Sipoon Teatterin talven ja kesän 2017 ohjelmiston ja aktiviteettien suunnittelu on käynnissä. Mukavan ja onnistuneen kesän jälkeen ei jäädä odottelemaan ensi kevättä, vaan nyt alkaa suunnittelu syksyn, talven ja jo osin ensi kesän näytelmien varalta. Muutakin toimintaa, kuten retkiä ja kursseja, täytyy suunnitella ja aikatauluttaa. 

Sipoon Teatteri toimii Etelä-Sipoon Nuorisoseuran puitteissa ja siksi mm. rekisteröityneen yhdistyksen säännöt pätevät teatterimme toimintaan. Tähän liittyen yhdistyksellämme on vuosittain vaihtuvan jäsenistön muodostama johtokunta, jonka jäsenet koordinoivat toimintaa eri vastuualuilla. Johtokunta kokoontuu vähintään kerran kuukaudessa. Aktiivijäsenet haluavat osallistua teatterityöhön, kehittämiseen ja talkoisiin, koska teatteri harrastuksena on rakas. 

Eri tuotantoja varten muodostetaan ns. tuotantotiimejä, joissa tasavertaisia jäseniä ovat kaikki tiimiin mukaan tulleet; niin näyttelijät ja ohjaajat, kuin lavastuksen ja puvustuksen, kahvituksen ja markkinoinnin ihmisetkin (noh, kyllä ohjaaja on kuopalla kingi!).

Haluamme muistuttaa, että johtokunta ja tuotantotiimikään ei tarkoita samaa, kuin "Sipoon Teatteri" - teatterin muodostamme me kaikki jäsenet ja ystävät, jotka olemme tavalla tai toisella toiminnassa mukana. Jokaisen osallistuminen toimintaan on yhtä tervetullutta ja tärkeää. 

Toivotamme upeaa ja aktiivista syksyä kaikille ja lämpimästi tervetuloa mukaan Sipoon vireään teatteritoimintaan - syksy on uuden harrastuksen aloittamiselle oivallinen ajankohta!