Sipoon teatterin 25-vuotisjuhla

Juhlassa kukitettiin Sipoon Teatterin aktiivijäsenet Hilkka Patala ja Pirjo-Riitta Forström - kiitos voimanaisille!

 

 

Yhdistyksen perustamisesta oli 17.4.2014 kulunut 66 vuotta. Seuralla oli teatteritoiminnan 25. toimintavuosi ja sitä juhlistettiin juhlatalo Hedåsenilla pidetyssä koko päivän kestäneessä tilaisuudessa lauantaina 8.11.2014. Juhlaan osallistui yhteensä 206 vierasta.

 

Päivä aloitettiin alkuiltapäivästä, jolloin Hedåsenilla nähtiin mm. useita teatteritaiteen perusopetuksen lasten ja nuorten esityksiä. Diaesitys, joka koostui vuosien varrella otetuista valokuvista teatterin kesä- ja talvinäytelmistä pyöri jatkuvana. Juhlatilassa olivat esillä myös kaikki näytelmäjulisteet vuosien varrelta ja jopa lavasteiden pienoismalleja. Puheenjohtaja Juhana Rytioja piti juhlapuheen ja teatterin pitkäaikaisia aktiiveja muistettiin lämpimin kiitoksin ja kukin. Lapsia viihdyttivät kasvomaalarit ja ilmapalloista käänneltiin ja väänneltiin mukaan eriskummallisia eläimiä.

Iltapäivä jatkui oopperalaulaja Anu Hälvän upealla konsertilla, säestäjänään Osmo Saarela. Kuulimme Anun suosikkisävelmiä suomeksi ja englanniksi.

Illan kruunasi vauhdikas satiiri politiikan huipulta: "Ministerille morsian". Yleisö oli täysillä mukana, naurut ja aplodit vauhdittivat näyttelijätkin huikeaan suoritukseen! Yleisön pyynnöstä helmikuussa 2015 pidetään muutama lisäesitys samalla paikalla, lämpimästi tervetuloa katsomaan, jos 25-vuotisjuhla jäi välistä!

Teatterin kahvilapuoli piti huolen siitä, että tarjolla oli maistuvaa makeaa ja suolaista ja juhlakakkua riitti kaikille vieraille.

Kiitokset hienoista juhlista kaikille osallistujille!

 

 

Klo

OHJELMA

Tapahtuma

13.00Lipunmyynti avautuu
14.00

Teatteritaiteen perusopetuksen lapset ja nuoret

- Mistä lemmikkieläimet tulevat?

- Teinidraama vol. 1

- Minä ja me - ihmisten kesken

- Lintu sininen (demokatkelma)

16.00

Juhlava puhe

- puheenjohtaja Juhana Rytioja

16.45

Elokuva- ja musikaalisävelmiä

- oopperalaulaja Anu Hälvä säestäjänään Osmo Saarela

17.30

Ministerille morsian

- satiirinen tarina poliitikosta uransa huipulla

 

Näytöspaikka kartalla

osoite: Hedåsintie 17, Västerskog